Форум Білих Ославів

Теми для публікацій та розмов


наше село
1 листопада 2010 Дмитро Струк

Спортивне життя
22 червня 2010 (жит)

Ганьба Ославам.
4 червня 2010 (2010)

Допоможіть знайти
16 січня 2010 Роман Богайчик

Питання-відповіді Інтерв'ю Всі записи

1

Ip: 81.23.24.114 Тема: Спортивне життя

Троє наших боксерів продовжують боротьбу в Енергодарі







26 Лютого 2010, 14:23

На стадії 1/8 фіналу чемпіонату України з боксу продовжать боротьбу троє прикарпатських боксерів. ЦеТарас КриштафовичРоман Бровчук з Коломийського району, та Назар Поварчукз Надвірної. Турнір відбувається в Енергодарі Запорізької області.

Як розповів тренер Віктор Григоришак, який зараз перебуває у місті енергетиків, конкуренція на першості дуже сильна. Змагаються більше 300 учасників. У кожній ваговій категорії конкурують по 30-50 спортсменів


У Львові почався турнір сильніших боксерів


17 Лютого 2010, 11:40

Найсильніша боксерська молодь зараз міряється силами у Львові. Там розпочався турнір сильніших, який є відбірковим до чемпіонату світу. В обласному центрі Львівщини перебуває також команда з Івано-Франківщини.

Як розповів тренер Віктор Григоришак, який нині перебуває з боксерами у Львові, нашу область преставляють Руслан Струк,Роман РоманенкоМихайло ЧебануАрсен Різун. Вчора боксував Руслан Струк. Спортсмен з Надвірної виграв свій перший бій на цьому турнірі. Перемогу також здобув Арсен Різун

22 червня 2010

Ip: 81.23.24.114 Тема: Спортивне життя

Перспективний боксер Руслан Струк поступився росіянину

Нещодавно у м. Пловдів (Болгарія) у чемпіонаті з боксу серед юніорів від м. Надвірна та всієї Івано-Франківщини право захищати прапор держави у складі збірної команди України з боксу на міжнародному рингу у ваговій категорії 50 кг виборов вихованець СДЮШ ОР ВАТ 'Нафтохімік Прикарпаття' боксерського клубу 'Едельвейс' - Руслан СТРУК (учень Білоославської ЗОШ). Він попередньо виграв у трьох Всеукраїнських турнірах і пройшов п'ять навчально-тренувальних зборів. 'Бронзову' перемогу здобув у непростих умовах. Прилетіли в Болгарію 22 червня вночі, а зранку 23 червня відбулось жеребкування і вже за чотири години Руслан проводив перший бій з німецьким спортсменом. Незважаючи на всі незручності, пов'язані з перельотом та недостатнім часом для відновлення спортсмена під час дороги, він упевнено переміг із рахунком 17:8.


Одразу на другий день Руслан провів напружений бій із турецьким боксером і отримав перемогу з рахунком 12:8. 25 червня - третій бій за вихід у фінал із боксером із Великобританії, якого Руслан також упевнено переміг із рахунком 16:7. У наступному бою за вихід до фіналу він поступився за очками росіянину.
У загальному рахунку Руслан Струк посів третє місце і став бронзовим призером чемпіонату Європи з боксу серед юніорів 2008 року.
 


Колективно-спортивний молодіжний клуб 'Едельвейс'




Прикарпатські спортсмени Руслан Струк та Наталія Ільків вибороли золоті нагороди

http://www.clipart.net.ua/images/clip3174.jpgНадвірнянець Руслан Струк переміг у ваговій категорії 57 кг на турнірі з боксу серед молоді, що завершився у Львові. Наша краянка Наталія Ільків у ваговій категорії 52 кг перемогла на чемпіонаті України з дзюдо, що відбувся у Хмельницькому.

 

Окрім золота Наталі Ільків на чемпіонаті України з дзюдо, що завершився у Хмельницькому, бронзу вибороли наші краяни Анна Тимків та Давид Харибава. На боксерському турнірі, що завершився у Львові, окрім золота Романа Струка, срібло у ваговій категорії 81 кг завоював прикарпатець Арсен Різун.

Збірна команда області взяла участь у чемпіонаті України з легкої атлетики, що відбувся у Сумах. В особистому заліку прикарпатські спортсмени вибороли такі нагороди: срібло Роман Бублик на дистанції 60 м та Андрій Мельник – на дистанції 3000 м; бронзу Христина Стуй на дистанції 60 м та Галина Облещук у штовханні ядра.

Команда з Івано-Франківська перемогла у традиційному обласному турнірі з волейболу серед ветеранів. Призери нагороджені грамотами Івано-Франківського ОЦФЗН «Спорт для всіх».

У Долині (плавальний басейн ДЮСШ) проводилося оздоровче плавання серед хлопчиків та дівчат „Ми вміємо плавати”. В заході взяв участь 121 учасник. Переможці та призери нагороджені грамотами та солодкими призами від організатора — обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

23 Лютого 2010, 9:27
 

Володимир Марценюк і Руслан Струк вибороли 'золоті' нагороди на четвертому Всеукраїнському турнірі імені Андрія Котельника




Сім медалей різного гатунку здобули прикарпатські боксери на четвертому Всеукраїнському турнірі імені Андрія Котельника.
Таку назву змагання отримали на честь інтерконтинентального чемпіона світу серед професіоналів. Володимир Марценюк з Івано-Франківська, а також Руслан Струк з Надвірної вибороли тут 'золоті' нагороди. Михайло Селіванов здобув 'срібло'. Ще четверо прикарпатців посіли треті сходинки змагань.
Нагороди переможцям вручав сам Андрій Котельник, а також чемпіони світу Сергій Дзіедзерук та Володимир Сідоренко



Руслан Струк виборов перше місце на турнірі з боксу серед молоді

15-20 лютого 2010 року в м. Львів проводився турнір сильніших з боксу серед молоді (відбірковий до чемпіонату світу). В змаганнях взяла участь збірна команда нашої області. повыдомляэ прес-служба ОДА. За результатами змагань в особистому заліку наші спортсмени посіли наступні місця:

- Струк Руслан виборов перше місце у ваговій категорії 57 кг.;

- Різун Арсен – друге місце у ваговій категорії 81 кг.

22 Лютого 2010, 11:59



На львівському турнірі боксер Руслан Струк посів перше місце

Перше місце у ваговій категорії 57 кг виборов на турнірі з боксу серед молоді у Львові наш земляк Руслан Струк. Чемпіонат України з дзюдо, що проходив в Хмельницькому, приніс удачу для Ільків Наталії, яка стала найкращою у ваговій категорії 52 кг. Про ці та інші події спортивного життя інформує управління спорту ОДА.
_
  
15-20 лютого 2010 року в м. Львів проводився турнір сильніших з боксу серед молоді (відбірковий до чемпіонату світу). В змаганнях взяла участь збірна команда нашої області. За результатами змагань в особистому заліку наші спортсмени посіли наступні місця:
- Струк Руслан виборов перше місце у ваговій категорії 57 кг.;
- Різун Арсен – друге місце у ваговій категорії 81 кг.
19-21 лютого 2010 року в м. Хмельницький проводився чемпіонат України з дзюдо. В змаганнях взяла участь збірна команда нашої області. За результатами змагань в особистому заліку наші спортсмени посіли наступні місця:
- Ільків Наталія виборола перше місце у ваговій категорії 52 кг.;
- Тимків Аня – третє місце у ваговій категорії 40 кг.;
- Харібалов Давид – третє місце у ваговій категорії 73 кг.


Руслан Струк виборов перше місце на турнірі з боксу серед молоді

Руслан Струк виборов перше місце на турнірі з боксу серед молоді

22.02.2010 10:03
15-20 лютого 2010 року в м. Львів проводився турнір сильніших з боксу серед молоді (відбірковий до чемпіонату світу). В змаганнях взяла участь збірна команда нашої області.





22 червня 2010

Ip: 81.23.24.114 Тема: Спортивне життя

Європейське золото – у Білі Ослави

 

Руслан Струк із села Білі Ослави Надвірнянського району, що на Прикарпатті став  Чемпіоном Європи з боксу серед школярів

 

Хлопець виборов високе звання на континентальних змагання Старого Світу, виконав норматив кандидата у майстри спорту та став членом збірної України. У турнірі взяли участь понад 70 школярів із 12 країн Європи. Руслан, який тренується в надвірнянському клубі 'Едельвейс' зі значним відривом у 8-10 очок подолав молдовських та білоруських суперників. Про свою перемогу 14-річний чемпіон розповідає 'Експресу'.

 – Руслане, чи довго ти готувався до європейської першості?

 – Це досить серйозні змагання, до яких я готувався протягом трьох місяців. А до цього у мене були три турніри в Білій Церкві, Керчі та Хмельницькому, де відбиралися найсильніші боксери. Окрім того, було багато зборів від федерації боксу України із посиленим тренуванням по кілька годин в день.

 – Чи не складно  тобі під час зборів?

 – Та ні, адже я з дев’яти років займаюся боксом, і моя найбільша мрія  – здобути олімпійське золото для України, а щоб сягнути таких вершин, потрібно  тренуватися роками, виступати на різник чемпіонатах і турнірах. Збори перед серйозними змаганнями – головне, бо там ти далеко від дому, від батьків та товаришів, тому концентруєшся тільки на спорті. Хоча бути по 15-25 днів далеко від дому я ще не звик, особливо влітку сумую за Карпатами, за далекими походами в гори. Проте подолати усі депресії мені допомагають тренери. Вони завжди нагадують мені про мою мрію, і я знову беруся за тренування.

 – Що потрібно, аби стати чемпіоном?

 – Постійні і ретельні тренування та уважно слухати тренерів. Під час бою не останньою є спортивна злість, але варто навчитися контролювати її аби не виходити із себе, бо тоді бокс перетвориться у бійку (сміється). Особливо треба зважати на свої та чужі помилки під час змагань, аби в майбутньому їх не повторити. Ми з тренером постійно все аналізуємо, адже часто буває так, що суперник нібито й не сильний, але незручний, отож слід добре вивчити його тактику.

 – Чи немає у тебе бажання випробувати свої боксерські вміння у школі чи в селі під час суперечок із товаришами?

 – У боксі треба вміти дисциплінувати самого себе. Усе, чого я навчився під час тренувань треба показувати на рингу, а не на вулиці, хіба вже на тебе чи на твоїх товаришів хтось нападе, тоді варто захищатися. Але, слава Богу, такого в мене ще не було.

 – Як батьки ставляться до твого серйозного захоплення спортом?

 – Вони усіляко мене підтримують та вболівають під час змагань. Мій батько також дуже любить спорт. Він часто возить мене до Києва на футбольні матчі, коли грає київське 'Динамо'. Це наша улюблена команда.

 

Також мені дуже приємно, що за мене переживають і вчителі, і товариші, і велика родина, тому я вже ніби зобов’язаний вигравати, бо на мене надіються.

 – Які твої подальші плани?

 – Після чемпіонату Європи я три тижні відпочиватиму, а далі  – навчально-тренувальний збір у Балаклаві, де й відбудеться наступний всеукраїнський турнір. Буде напевно тяжко, бо я із шкільної вікової групи переходжу в кадети, тому треба буде ще добрати кілька кілограм.

 

Галина ПЛУГАТОР

Газета «Експрес»


22 червня 2010


1


  Закрити  
  Закрити